FOLLOW US: facebook twitter

Πτώση θανάτου για 25χρονο στον Πύργο

Ημερομηνία: 11-06-2020 | Συντάκτης:

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας καταλήγει η Αστυνομία – Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα που οδήγησαν τον νεαρό στη μοιραία απόφαση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 25χρονος Αντ. Τζ. ύστερα από πτώση στο κενό το  βραδάκι της Τρίτης, στον ανοιχτό ακάλυπτο χώρο πολυκατοικιών στο οικοδομικό τετράγωνο των οδών Μανωλοπούλου και Προύσσης.

Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό από διερχόμενους λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, οι οποίοι αντίκρισαν ένα νεαρό παλικάρι να κείτεται ανάσκελα αιμόφυρτος στο έδαφος,  δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Παρά το αρχικό σοκ, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ άρχισε να μαζεύεται κόσμος.  Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου, της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ερεύνησαν προσεκτικά τον χώρο διερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου οι ιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν μόνο τον θάνατό του, αφού φαίνεται ότι μετά την μοιραία πτώση ήταν ακαριαίος! Το περίεργο πάντως ήταν ότι οι περίοικοι δεν γνώριζαν ποιο ήταν το νεαρό παιδί που κείτονταν αιμόφυρτο μπρος στα μάτια τους, αφού δεν διέμενε στις γύρω πολυκατοικίες, γι αυτό και άργησαν να διαπιστώσουν τα στοιχεία του 25χρονου, που τελικώς κατοικούσε με την οικογένειά του στην περιοχή του Λαπάτου, λίγα μολις μέτρα μακριά από το σημείο της πτώσης του στο κενό. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι  στην πολυκατοικία που εισήλθε εργαζόταν η μητέρα του και γνώριζε καλά το χώρο και μπαίνοντας μάλιστα φρόντισε να κλειδώσει από μέσα, προφανώς για μην τον ακολουθήσει κανένας. Λίγο αργότερα, έφτασε και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένειά του, συγκλονισμένοι όλοι από το τραγικό γεγονός.

Υστερα από προσεκτική συλλογή και επεξεργασία όλων των στοιχείων και των πληροφοριών, οι αστυνομικές αρχές καταλήγουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 25χρονος φέρεται να είχε βεβαρημένη ψυχολογική κατάσταση ο τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί η αιτία, γι αυτό και η οικογένειά του έχει αναπάντητα ερωτηματικά για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην μοιραία αυτή απόφαση. Η οικογένεια του Αντώνη, είχε έρθει πριν από πολλά χρόνια από την Αλβανία και ο 25χρονος όπως και η αδελφή του μεγάλωσαν στον Πύργο, πήγαν εδώ σχολείο. Όλη  η γειτονιά στο Λάπατο είναι συγκλονισμένη και λέει τα καλύτερα λόγια για το άτυχο παλικάρι και για την οικογένεια, άνθρωποι του μεροκάματου οι γονείς που αναζήτησαν μια καλύτερη τύχη στην Ελλάδα.  Παρότι ο ίδιος ο Αντώνης δεν διέθετε fb, δεκάδες είναι τα μηνύματα αποχαιρετισμού και οι φωτογραφίες που τα συνοδεύουν, από φίλους του και γνωστούς στον Πύργο.

Προανάκριση για το τραγικό γεγονός διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος