FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά αγάπης στον Βρεφονηπιακό σταθμό της Ι. Μ Ηλείας στο Κέντρο Πηνείας από τον Ι. Ναό Αγίου Σπυρίδωνος

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

H Ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου, με το σύνθημα: «Η Αγάπη όταν μοιράζεται γίνεται χαρά διπλή, δώσε και εσύ το παρόν», διοργάνωσε εν όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεακημέρου, μία ακόμη Φιλανθρωπική επίσκεψη όπως συνηθίζει άλλωστε κατά διαστήματα σε ευαγή ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Αυτή την φορά συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά του πρότυπου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Κέντρου Πηνείας.

Είναι μεγάλη ευλογία και καύχηση για την τοπική μας Εκκλησία, ότι παρέχει τέτοιο Βρεφονηπιακό Σταθμό υψηλών προδιαγραφών παιδείας και ποιοτικής εκπαίδευσης στα παιδιά της προσχολικής και νηπιακής ηλικίας, ενώ είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι νέοι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους, στις δομές της τοπικής Εκκλησίας μας, κάτω από την ανύσταχτη και ακάματη φροντίδα του Ποιμενάρχου κ.κ. Γερμανού.

Από το 2007 χωρίς μάλιστα καμία κρατική επιχορήγηση, παράγει έργο ουσιαστικό και πολύπλευρο, το οποίο έγκειται στη αγάπη του Διευθυντού Αρχιμανδρίτου π. Φιλαρέτου Σπανοπούλου, αλλά και του φιλόξενου προσωπικού οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μέσα από τις δράσεις και την απόλυτα αξιόλογη σπουδή στα μικρά παιδιά.

Αξίζει να τονισθεί ότι στην δύσκολη αυτή τοπική κοινωνία του εν λόγω Δ.Δ. καθώς επίσης και της ευρύτερης περιοχής στην οποία ζούν μικροί και μεγάλοι με ιδιαιτερότητες, ο Βρεφονηπιακός αυτός Σταθμός με 50 και πλέον παιδιά, λειτουργεί άψογα και υποδειγματικά σε υπερσύχρονα κτήρια Ευρωπαϊκών εγκαταστάσεων, μάθησης και υγειονομικής καθαριότητος, καθώς επίσης και από πλευράς οργάνωσης, διδακτικού προγράμματος και προσωπικού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος