FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά αγάπης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας

Ημερομηνία: 27-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα
Επίσκεψη στη Ν. Βασιλειάς και παράδοση τροφίμων στο Ξυστρή

Συνεπή στο ραντεβού τους, τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς το Σάββατο του Λαζάρου το πρωί, στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα, τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Παρέδωσαν ποσότητα τροφίμων διάρκειας και μετέφεραν εμμέσως,  το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της Ελπίδας,, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία, ευχόμενοι για την Μεγάλη Ημέρα της Λαμπρής.

Κατόπιν, μετέβησαν στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, όπου ο Δήμος Πύργου συγκεντρώνει τρόφιμα για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας που πλήττονται από την πανδημία και παρέδωσαν κι εκεί ποσότητες τροφίμων ..

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:

”Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες, για βοήθεια στον συμπολίτη μας, είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία,  απόμαχους της ζωής,στους  μοναχικούς γέροντες, αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του πολιτιστικού έργου μας, που έχει ανασταλεί, πραγματοποιούμε πλήθος δραστηριοτήτων  που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας. Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα, Δήμο και μεμονωμένους συμπολίτες. Ομοίως ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Πύργου παραδώσαμε τρόφιμα και είδη διαρκείας για να μοιραστούν στους συμπολίτες μας. Μέρος του κόστους καλύφτηκε από εισφορές συναδέλφων αλλά και από το ταμείου του Συλλόγου μας.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος