FOLLOW US: facebook twitter

Πρόσφεραν τρόφιμα στο Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς»

Ημερομηνία: 10-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

trapezikoi-asyloΠολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας

Το Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς» επισκέφθηκαν στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς, τα μέλη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν. Ηλείας.

Οι τραπεζικοί, παρέδωσαν ποσότητες τροφίμων διαρκείας και τα απαραίτητα για την Παρασκευή γευμάτων, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην 3η ηλικία, ανταλλάσοντας ευχές.

trapezikoiasylo2

Ο πρόεδρος της Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος επισήμανε ότι επισκέπτονται το Ίδρυμα, ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, τις Άγιες Ημέρας για βοήθεια στους συμπολίτες και την 3η ηλικία αναγνωρίζοντας παράλληλα το ανθρωπιστικό και θεάρεστο έργο της Μητρόπολης Ηλείας. «Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας. Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες». Ακολούθως, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης κ. Αλέκος Μπεβούδας, τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό, που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.

«Ελπίζουμε να ακολουθήσουν  και άλλοι φορείς και οργανώσεις» είπε, ενώ ο Έφορος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Θανόπουλος, η Γενική Γραμματέας κα Άννα Χρυσανθακοπούλου και ο Ταμίας κ. Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος