FOLLOW US: facebook twitter

4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Πρόσφεραν αίμα, δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά τους!

Ημερομηνία: 31-01-2023 | Συντάκτης:

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου

Το παράδειγμα, έδωσαν οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, που την Κυριακή, πραγματοποιήσαν εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Με ανακοίνωση του, ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους πλαισίωσαν, για μια ακόμα φορά αυτή την κοινωνική δράση του σχολείου, τονίζοντας ότι η παρουσία τους, τους δίνει κάθε φορά, περισσότερη δύναμη να διοργανώνουν δράσεις ευαισθησίας σαν και αυτή που θα αποτελέσουν το καλύτερο «μάθημα ζωής» για τα παιδιά  τους. «Η συμβολή όσων αιμοδότησαν αλλά και όλων, όσοι προσήλθαν με προθυμία και αγάπη να προσφέρουν αίμα και δεν μπόρεσαν τη δεδομένη στιγμή να αιμοδοτήσουν, αποδεικνύει την βαθιά κοινωνική αλληλεγγύη και την ευαισθησία προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι αυτή μας η προσπάθεια κατάφερε να ενισχύσει το ανθρωπιστικό έργο της Αιμοδοσίας, του οποίου το υλικό είναι ο άνθρωπος και η θέληση του για προσφορά. Η ανεκτίμητη προσφορά σας έδωσε ελπίδα και πάνω από όλα ποιότητα ζωής σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας. Με την προσδοκία η εθελοντική αιμοδοσία να γίνει θεσμός στους κόλπους της σχολικής μας κοινότητας, δίνουμε νέο ραντεβού για την ερχόμενη αιμοδοσία».

Η βιοπαθολόγος του Σταθμού Αιμοδοσίας κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη, ευχαρίστησέ τον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου κ. Αλεξόπουλο Διονύσιο, την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθεια τους. «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις αιμοδότριες και τους αιμοδότες που πρόσφεραν σήμερα λίγο από το αίμα τους για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας, έχοντας συντροφιά τα παιδιά τους! Το παράδειγμά τους, που χαράχτηκε ανεξίτηλα στο μυαλουδάκι τους θα τα συνοδεύει για πάντα! “Χρέος όλων των υγιών είναι να χαρίζουμε ζωή! Με ένα άπλωμα του χεριού μας κι ένα χαμόγελο! “».

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος