FOLLOW US: facebook twitter

Προς υλοποίηση σημαντικά έργα

Ημερομηνία: 20-02-2023 | Συντάκτης:

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή δήμου Ήλιδας

Σημαντικά έργα προς υλοποίηση στον Δήμο Ήλιδας, μετά και τις σχετικές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Γιάννη Λυμπέρη.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε ομόφωνα το πρακτικό της Επιτροπής διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Αμαλιάδας», εκτιμώμενης αξίας 540.322,58€ πλέον Φ.Π.Α. 24% καθώς επίσης και το πρακτικό της Επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΧΑΒΑΡΟΒΡΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΕΡΑΚΙΟΥ», προϋπολογισμού: 4.310.483,87€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Η Επιτροπή ενέκρινε και το πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή προσωρινού αναδόχου της μελέτης με τίτλο «Ολοκληρωμένος σχεδιασμός διαχείρισης, αειφορικής ανάπτυξης και ολοκληρωμένης αντιπυρικής προστασίας για τη φυσική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων στις Τ.Κ. Γερακιού καιΠεριστερίου του Δήμου Ήλιδας», εκτιμώμενης αξίας 61.057,78 € (πλέον Φ.Π.Α. 24 %), ενώ προχωρά και το έργο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων Έξυπνης Πόλης», με εκτιμώμενη αξία 89.100,00 πλέον ΦΠΑ 24%.

Προχωρούν επίσης, μετά και τις σχετικές εγκρίσεις, και οι διαδικασίες για το έργο: «Βελτίωση αγροτικών οδών στην Τ.Κ. Μαζαρακίου και Τ.Κ. Εφύρας Δ.Ε. Πηνείας Δήμου Ήλιδας»,προϋπολογισμού 199.596,77€ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).

Έγκριση δόθηκε και για το έργο: «Αποκατάσταση υδροδότησης Κοινότητας ΒελανιδίουΔΕ Πηνείας».

Τέλος, εγκρίθηκε από την Επιτροπή η υποβολή πρότασης ένταξης του έργου: «Αντιρρύπανση και παράκτια προστασία από τα απόβλητα των αποστραγγιστικών τάφρων και των χειμάρρων του οικισμού της Κουρούτας του Δήμου Ήλιδας και διαμόρφωση επί οδών ήπιας κυκλοφορίας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος