FOLLOW US: facebook twitter

Προς τέλη Μάη το άνοιγμα των Ιαματικών Πηγών Καϊάφα

Ημερομηνία: 29-04-2021 | Συντάκτης:
Αναμένονται εξειδικεύσεις των υπουργικών εξαγγελιών για τον τουρισμό

Με στόχο την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου προχωρά η προετοιμασία στις εγκαταστάσεις των Ιαματικών Πηγών Καϊάφα, υπό την προϋπόθεση ότι η πανδημία θα συνεχίσει την τροχιά ύφεσης των τελευταίων ημερών.

Από την πλευρά της διοίκησης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αδειοδότηση των πηγών και πλέον αναμένονται οι εξειδικεύσεις των εξαγγελιών από το υπουργείο Τουρισμού σχετικά με την έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 14 Μαΐου και τι προβλέπουν για τις ιαματικές πηγές και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Ο διευθυντής των Ιαματικών Πηγών, Νίκος Λευκαδίτης, δήλωσε στην «Πρωινή» ότι αναμένει νεότερη ενημέρωση και εκτιμά ότι οι εγκαταστάσεις θα ανοίξουν προς το τέλος Μαΐου, εκφράζοντας την προσδοκία για προσέλευση επισκεπτών τους επόμενους μήνες.

«Έχουμε στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το σήμα και την αδειοδότηση, με αναλύσεις κλπ και πιστεύουμε πως σύντομα θα είμαστε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και να δούμε τι θα γίνει ακριβώς. Ήδη έχουμε κάποια τηλέφωνα που δείχνουν ενδιαφέρον, όμως ακόμα είναι νωρίς για εκτιμήσεις διότι ο κόσμος είναι επιφυλακτικός», τόνισε.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι οι εργασίες βελτίωσης των υποδομών προχωρούν απρόσκοπτα και περιμένει ενημέρωση για να βρεθεί ο τρόπος να λειτουργήσει το ξενοδοχείο φέτος χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση λόγω των εκτελούμενων εργασιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος