FOLLOW US: facebook twitter

Προς Πανηλειακό ο Δημάκης

Ημερομηνία: 15-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Παναγιώτης Δημάκης μετά από πέντε σερί χρόνια στον Ξενοφώντα αποχώρησε από την ομάδα των Κρεστένων και ο έμπειρος αμυντικός οδεύει προς τον Πανηλειακό.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής από το Καλλίκωμο, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Α1 DUOMO-MONK, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πανηλειακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Ο Δημάκης, άλλωστε, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και αμυντικό χαφ και δίνει πολλές λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι, με το δυναμικό του παιχνίδι αλλά και την εμπειρία του. Ίσως και εντός της ημέρας η μεταγραφή να έχει οριστικοποιηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημάκης έχει φορέσει τη φανέλα του Πανηλειακού σε ηλικία 16 ετών, στην ερυθρόλευκη Ακαδημία (ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ξενοφώντα). Στον Πανηλειακό έμεινε 1 χρόνο και εν συνεχεία μεταπήδησε στον Αστέρα Αμαλιάδας, παίζοντας από μικρή ηλικία και στην Δ΄ Εθνική τότε και εν συνεχεία πήγε για 8 χρόνια στην Αθήνα, όπου αγωνίστηκε σε ομάδες της Αττικής. Επιστρέφοντας στην Ηλεία έπαιξε για πολλά χρόνια στον Ξενοφώντα, με μικρά διαλείμματα σε Κεραυνό Καλλικώμου και Α.Ο. Μακρισίων.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος