FOLLOW US: facebook twitter

Προς αναβολή η έναρξη της Α1-Στις 30/9 η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ και η απόφαση για το Μητρώο

Ημερομηνία: 08-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και αποφάσισε την χρονική μετάθεση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης από τις 16 Σεπτεμβρίου για τις 30 Σεπτεμβρίου, λόγω αδυναμίας να παραβρεθούν σε αυτήν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA. Αποφασίστηκε επίσης να παρθεί απόφαση για το θέμα του Μητρώου ερασιτεχνικών σωματείων της Γ.Γ.Α. στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου.


Ως εκ τούτου, όλα συνηγορούν στην αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 PLAYSPORTS Κατηγορίας Ηλείας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 24-25 Σεπτεμβρίου, εφόσον η ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου θα αποφασίσει για το θέμα του Μητρώου. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο, με την ΕΠΣΗ να περιμένει την επίσημη απόφαση της ΕΠΟ για τα θέματα που θα συζητηθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου και αν σε αυτά θα τεθεί προς συζήτηση πρόταση για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.


Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. αναφέρει:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:


-Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου δεν θα διεξαχθεί λόγω αδυναμίας να παραβρεθούν σε αυτήν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA. Συγκαλείται νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

-Οι αποφάσεις για τα θέματα του Μητρώου Ερασιτεχνικών Σωματείων και της υπόθεσης της ΕΠΣ Πειραιά, παραπέμπονται για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου».

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος