FOLLOW US: facebook twitter

Προς 30 Ιουνίου η Γ.Σ. της Ε.Π.Ο.-Την Τετάρτη η απόφαση για τη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 26-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 30 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, με φόντο την πραγματοποίηση εκλογών τον Ιούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr.

Την επόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι ο ορισμός τακτικής Γενικής Συνέλευσης και η ακύρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που δεν έγινε λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού, τα θέματα της οποίας θα συζητηθούν στην τακτική Γενική Συνέλευση.

Βασικό θέμα είναι η τροποποίηση του καταστατικού ώστε οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Επιτροπής να γίνουν τέλη του Αυγούστου και όχι τον Οκτώβριο, όπως προβλέπεται σε συνέχεια της συμφωνία με FIFA/UEFA.

Η τακτική Γ.Σ. θα οριστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 30 Ιουνίου και εφόσον η τροποποίηση στο καταστατικό, για την οποία απαιτείται πλειοψηφία 3/4 περάσει, αλλά και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, οι εκλογές θα οριστούν για τον Ιούλιο.

Πρέπει πάντως να τονιστεί ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχε αφήσει ανοιχτό να δοθεί ένα έτος παράταση στις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών επειδή οι εκλογές γίνονται στο έτος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, που φέτος αναβλήθηκαν.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της επόμενης Τετάρτης θα αποφασιστεί τι θα γίνει με το Κύπελλο, τη Γ΄ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και ποια θα είναι η έδρα της Εθνικής στους αγώνες του Nations League.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος