FOLLOW US: facebook twitter

Προπονητής 11χρονης αθλήτριας: «Δεν ήταν βιασμός, είχαμε σχέση»

Ημερομηνία: 22-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με ανοιχτό το στόμα άκουσαν οι τηλεθεατές την ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, υποστήριξε πως είχε σχέση με την 11χρονη και πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή. Ο προπονητής υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.
«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα να παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά ο πρώην προπονητής της κοπέλας, μην αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι πρόκειται για 11χρονο κοριτσάκι. «Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ημουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ να προχωρήσω τη ζωή μου», πρόσθεσε.
«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα. Είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από μένα και έχω τραγικά στοιχεία να αποκαλύψω», ισχυρίστηκε ο πρώην προπονητής στη σοκαριστική του ομολογία. «Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ωραία. Οσο για το θέμα που πήρε πλέον τεράστιες διαστάσεις τόνισε: «Εμένα μου έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι γιατί περίμενα ένα κοριτσάκι να με αναζητήσει για να λήξουμε τη σχέση μας σε ένα γάμο και τελικά καταλαβαίνω ότι έχω καταγγελία για βιασμό. Εγώ δεν έβλεπα κάτι ποτέ. Απεναντίας με ήθελαν», υποστήριξε.
«Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή σε ηλικία 11 ετών και δεν υπήρξε για τον απλούστατο λόγο ότι μου είχε στείλει μια φορά ένα μήνυμα κρυφά από το κινητό του πατέρας της και την άλλη μέρα πήγα και τους το έδειξα να το διαχειριστούν όμορφα. Σίγουρα πλατωνικό ήταν, όπως ερωτεύεται μία κοπέλα τον δάσκαλό της ή ένα αγόρι τη δασκάλα. Αλλά όσο μεγάλωνε κι εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια, γιατί ήταν πάρα πολύ τίμια και δεν την ένοιαζε, γιατί έλεγα ότι εγώ όλα αυτά θα τα ξεπληρώσω, θα στα δώσω πίσω. Είχα και εγώ συναισθήματα», υποστήριξε, αφήνοντας άναυδους όσους παρακολουθούσαν live την εκπομπή.
«Ημασταν κολλητοί με τον πατέρα της»
Για την ηλικία που η σχέση τους σταμάτησε να είναι πλατωνική ο πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας σημείωσε: «Δεν το θυμάμαι, πάντως δεν ήταν 11 χρονών, αυτό είναι… Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το πράγμα. Ηταν μεγαλύτερη. Εβλεπα ένα κορίτσι που είχε βάσει να κάνει ωραία οικογένεια και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια, Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο».
Για τη διακοπή της συνεργασίας με τον όμιλο ανέφερε ότι όταν έγινε γνωστό το γεγονός «με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν δεν ξανάρχεσαι. Στη συνέχεια πήγα και βρήκα τον πατέρα της και μου είπε “Θα τα πούμε στον εισαγγελέα” Ο πατέρας της έβλεπε ότι ήμασταν φουλ ερωτευμένοι, δεν ξεκόλλαγε τα μάτια της από πάνω μου, Τον έκανα παρέα, με έκανε παρέα, πηγαίναμε μαζί όπου φαντάζεσαι, ο κολλητός μου ήταν», ισχυρίστηκε ο πατέρας.
Πηγή: ethnos.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος