FOLLOW US: facebook twitter

Προπονητές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Χριστόπουλος και Κωνσταντακόπουλος

Ημερομηνία: 16-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο Ηλείοι στελεχώνουν φέτος την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ο Σπύρος Χριστόπουλος από τη Γαστούνη και ο Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος από τον Πύργο.

Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο Σπύρος Χριστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην Κ19 του Ολυμπιακού ενώ παράλληλα θα είναι επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της ακαδημίας. Ο Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος θα είναι προπονητής φυσικής κατάστασης στον Ολυμπιακό Κ16 και υπεύθυνος γυμναστηρίου ακαδημίας.

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων, Σπύρος Χριστόπουλος, ως γνωστόν, ξεκίνησε ως γκολκίπερ από τον Αίαντα και έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στη Λάρισα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Θρασύβουλο, ενώ ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε Άρη, Γιάννενα, Λαμία, Δόξα Δράμας.

Ο Πυργιώτης γυμναστής, Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος, έκανε το βήμα παραπάνω στην επαγγελματική του καριέρα, με την πρόσληψή του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν στο τεχνικό τιμ της Αγ. Παρασκευής, ομάδα της Α΄ Αθηνών. Μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του νεαρού Πυργιώτη γυμναστή, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να προσφέρει στην υψηλών απαιτήσεων Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος