FOLLOW US: facebook twitter

Προπαρασκευαστικός κύκλος για ενήλικες προσκόπους: Εκπαιδεύτηκαν σε Πύργο και Καιάφα

Ημερομηνία: 07-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Πραγματοποιήθηκαν στην Ηλεία από την Παρασκευή ως την Κυριακή 2-5 Νοεμβρίου τρεις ενότητες του προπαρασκευαστικού κύκλου Εκπαίδευσης  του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Οι Ενότητες αυτές αφορούν τα ενήλικα στελέχη και πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες ατόμων, από διάφορες περιοχές. Το πρώτο σκέλος, το οποίο ήταν θεωρητικό υλοποιήθηκε στο χώρο του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πύργου, ενώ οι επόμενες δύο στον Καϊάφα.

Τα ενήλικα στελέχη εκπαιδεύτηκαν σε θέματα που έχουν σχέση με την ασφαλή διαβίωση στο ύπαιθρο αλλά και την αξία του παιχνιδιού και του τραγουδιού ως μέσα διαπαιδαγώγησης, αλλά και τον σωστό τρόπο διεξαγωγής τους.

Αρχηγός της Σχολής ήταν ο Κώστας Κολοκοτρώνης, παλαιός Αρχηγός του Συστήματος Πύργου, ενώ στο εκπαιδευτικό προσωπικό μεταξύ άλλων ήταν οι Άγγελος Καραμάνης, Νίκος Καραχάλιος, Δάκης Μουργελάς, Λάμπρος Αντωνόπουλος και Χριστίνα Νάνου.

Ο προπαρασκευαστικός κύκλος εκπαίδευσης για τους συμμετέχοντες θα ολοκληρωθεί διαδικτυακά με μία ακόμα ενότητα, αφού η εκπαιδευτική διαδικασία στα ενήλικα στελέχη των Προσκόπων πραγματοποιείται με ένα συνδυασμό δια ζώσης και εξ αποστάσεως ενοτήτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος