FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ηλειακός Βαρθολομιού 1-0: Ανεβαίνει η Προοδευτική

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική νίκησε 1-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού και αρχίζει να απομακρύνεται από την ουρά της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη άνοιξε το σκορ στο 8΄ με κεφαλιά του Παντελή, που απέκρουσε ασθενώς ο Βύτανος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Ο Ηλειακός προσπάθησε να απαντήσει και είχε στο α΄ ημίχρονο πλασέ από κοντά του Πέτρου Τσουκαλά, που απέκρουσε δύσκολα ο Κυριακόπουλος. Η Προοδευτική είχε ένα σουτ του Παντελή στο 44′,  το οποίο απέκρουσε στο «Γ» ο Βύτανος, κρατώντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και στο 60΄ και 70΄ απείλησαν  με τον Χρήστο Νικολετάκη (απέκρουσε και τις δύο φορές ο Βύτανος), ενώ στο 80΄ ένα απευθείας φάουλ του Ζήση Βαλογιάννη απέκρουσε ξανά εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του Ηλειακού.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης, Μούζος, Ορλώφ, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής (83΄ Σωτηρόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Α. Βαλογιάννης (74΄ Πέρδικας-88΄ λ.τρ. Κρίγκος), Νικολετάκης.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Πανόπουλος (55΄ Ραυτόπουλος), Κουλούρης (60΄ Λόξας), Τσιράκης (80΄ Π. Κορκός), Π. Τσουκαλάς, Ράλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος