FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Αίας 0-0: Η «Προο» φρέναρε τον Αίαντα!

Ημερομηνία: 06-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ανεβασμένη Προοδευτική έβαλε φρένο στις 7 διαδοχικές νίκες του Αίαντα το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανολάδα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0 με την ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου να νιώθει πλέον καυτή την ανάσα της Δόξας (3 βαθμοί η διαφορά τους) και την Προοδευτική να φτάνει τους 15 βαθμούς, μακριά από περιπέτειες!

Το ματς ήταν πολύ δυνατό και οι δυο ομάδες είχαν 3-4 ευκαιρίες η καθεμία κι έτσι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Στο 20΄ ο Καράμπελας δεν κατάφερε να κάνει το 0-1 και στο 40΄ η Προοδευτική απάντησε με τον Ζ. Βαλογιάννη (απέκρουσε ο Κουρλός).

Στην επανάληψη, ο γκολκίπερ του Αίαντα απέκρουσε κεφαλιά του Ορλώφ στο 50΄, ενώ και στο 55΄ απομάκρυνε σουτ του Α. Βαλογιάννη, κρατώντας το 0-0. Στο 75΄ ήταν η σειρά του Κυριακόπουλου να πει «όχι» στον Καράμπελα, ενώ στο 80΄ ο αρχισκόρερ της Α1, αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Στο 95΄ από γέμισμα του Χατζηαράπη προς τον Καράμπελα, ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής  έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή προσέκρουσε στο δοκάρι και ενστικτωδώς ο Καράμπελας την έσπρωξε στα δίχτυα με το χέρι, με αποτέλεσμα να αντικρίσει τη 2η κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης (60΄ Πέρδικας-75΄ λ.τρ. Πέρδικας), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Λιακόπουλος, Ορλώφ, Παντελής, Α. Βαλογιάννης (72΄ Σωτηρόπουλος), Νικολετάκης (88΄Αντωνόπουλος).

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος (60΄ Χατζηαράπης), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος (70΄ Μπουρούκης), Σταθάτος, Δούλος, Καράμπελας, Γκίνης, Μπατζακόπουλος (75΄ Βράπι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος