FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ολυμπιακός Σαβ. 1-4: Νίκησε και ελπίζει στα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 21-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Μανωλάδα ο Ολυμπιακός Σαβαλίων κέρδισε 4-1 την Προοδευτική και συνεχίζει να ελπίζει για μια θέση στην πρώτη δυάδα (θέλει το δύο στα δύο με Νίκη Τραγανού και Δόξα εντός). Η Προοδευτική έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό καθώς θα πρέπει να κερδίσει τα δύο εναπομείναντα ματς με Δόξα εκτός και Αστέρα εντός.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ευστόχησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του α΄ ημιχρόνου, αρχικά με τον Λιούρη στο 37΄, με εκπληκτικό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής και στη συνέχεια στο 43΄ με τον Αβραμόπουλο, με κεφαλιά από κόρνερ του Ανδρέα Ρούνη (0-2). Στις καθυστερήσεις όμως του ημιχρόνου, ο Διονύσης Ι. Πατσούρας με κεφαλιά από κόρνερ του Ν. Φλώρου μείωσε σε 1-2. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη αξιοποίησε και πάλι την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά και πέτυχε άλλα δύο γκολ μέχρι το 60΄, σφραγίζοντας τη νίκη της. Σκόρερς ο Κολτσίδας στο 55΄ που βγήκε τετ-α-τετ από κάθετη του Αβραμόπουλου και ο Ανδρέας Ρούνης στο 60΄ με ατομική ενέργεια, για το τελικό 1-4. Στο 65΄ η Προο είχε δοκάρι με τον Τσούλη.


Προοδευτική: Παναγόπουλος, Κατσιμπερνάκης, Κατσιμιτσίρης, Καζαντζής (55΄ Κρίγκος), Δ.Ι. Πατσούρας, Α. Πατσούρας, Δ.Α. Πατσούρας, Σαλομπεχάι, Ν. Σάμαρης (80΄ Α. Σάμαρης), Τσούλης, Ν. Φλώρος (70΄ Λ. Σάμαρης).

Ολυμπιακός Σ.: Πλατής, Τσακοπιάκος, Κολτσίδας (60΄ Ι. Παναγιωτόπουλος), Λιούρης, Χατζηνικολάου (70΄ Αλικανιώτης), Αβραμόπουλος, Ζώντος (70΄ Κουμουκέλης), Α. Ρούνης, Κολτσίδας (60΄ Πρίφτι), Ρ. Μπατζαλής, Ζωγόπουλος (50΄ Μηλαδόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος