FOLLOW US: facebook twitter

Προμηθέας: Ο ξενώνας του ιδρύματος Σταυροπούλου στη «μάχη» κατά του κορονοϊού

Ημερομηνία: 26-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι διοικήσεις του “Ιδρύματος Δ. & Λ. Σταυροπούλου” και του Προμηθέα Πάτρας, συναισθανόμενες απολύτως την δημόσια και κοινωνική τους ευθύνη, έθεσαν στη διάθεση της Πολιτείας το σύνολο των χώρων του ξενώνα του Ιδρύματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Οι διοικήσεις του «Ιδρύματος Δ. & Λ. Σταυροπούλου» και του Προμηθέα Πάτρας, συναισθανόμενες απολύτως την δημόσια και κοινωνική τους ευθύνη, θέτουν στη διάθεση της Πολιτείας το σύνολο των χώρων του ξενώνα του Ιδρύματος, όπου μέχρι πριν από λίγες μέρες φιλοξενούνταν οι αθλητές που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών του Συλλόγου με την επωνυμία “ΝΟΥΣ”. Με κοινή τους επιστολή οι 2 διοικήσεις απευθύνονται στις Αρχές και τις καλούν να χρησιμοποιήσουν τον ξενώνα όποια στιγμή κρίνεται πως αυτό επιβάλλεται λόγω της εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊού, προς εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης του συστήματος Δημόσιας Υγείας και για χρονική περίοδο που από κοινού θα συμφωνηθεί βάσει των δημόσιων αναγκών, εξυπακουομένου ότι θα λειτουργήσει αφενός υπό την ευθύνη της Πολιτείας και αφετέρου πως το Ίδρυμα και ο Προμηθέα θα παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση.

Το «Ίδρυμα Δ. & Λ. Σταυροπούλου» έχει ένα ιδιόκτητο σύγχρονο ξενώνα δυναμικότητας 50 δωμάτιων στην περιοχή του Καστελόκαμπου Πατρών, ο οποίος διαθέτει χώρο προετοιμασίας φαγητού, πλυντήρια, αίθουσα συνεδρίων και λοιπούς υποστηρικτικούς χώρους, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει πλήρη δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ενέργειας και επικοινωνιών. Ο ξενώνας αυτός, που- όπως προαναφέραμε- χρησιμοποιείται από τον Προμηθέα, έκλεισε αμέσως από 21/03/2020 για λόγους προφύλαξης και διασφάλισης της υγείας των διαμενόντων και εργαζομένων στον ξενώνα, αλλά και για προληπτικούς λόγους Δημόσιας Υγείας και εν συνεχεία απολυμάνθηκε και σφραγίστηκε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος