FOLLOW US: facebook twitter

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κόντρα στην Ισπανία την Πέμπτη η Ελλάδα

Ημερομηνία: 24-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το 2022 στο Κατάρ, ξεκινούν από σήμερα και σε διάστημα οκτώ ημερών, έως την Τετάρτη 31 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι 3 πρώτες αγωνιστικές των ομίλων. Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στον 2ο όμιλο, όπου έχει αντιπάλους την Ισπανία, την Σουηδία, το Κόσοβο και την Γεωργία. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές θα δώσει δύο παιχνίδια. Αύριο, Πέμπτη (ώρα 21:45-OPEN TV & COSMOTE SPORT 1) θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στην Γρανάδα και την Τετάρτη 31 Μαρτίου (ώρα 21:45-OPEN TV & COSMOTE SPORT 1) θα κοντραριστεί με την Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας. Ρεπό θα έχει την Κυριακή και θα το εκμεταλλευτεί για να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ονδούρα στην Τούμπα.

Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Μπακάκης προστέθηκε στη λίστα των διεθνών καθώς  ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στον αντίποδα, απών από την πρεμιέρα με την Ισπανία θα είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο Έλληνας αριστερός μπακ, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στην τελευταία αναμέτρηση της Νόριτς, παρότι είναι καλά στην υγεία του, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει εξαιτίας του πολύ αυστηρού πρωτοκόλλου που υπάρχει στην Αγγλία για τραυματισμούς στο κεφάλι. Ωστόσο, ο διεθνής αριστερός μπακ θα είναι σε θέση να πετάξει απευθείας για την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και να ενσωματωθεί κανονικά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τόσο για το φιλικό με την Ονδούρα, όσο φυσικά και για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Γεωργία. Την αποστολή στην Ισπανία δεν θα ακολουθήσει και ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζον Φαν’τ Σχιπ, έχουν ως εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας, Mιχάλης Μπακάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος