FOLLOW US: facebook twitter

Προκήρυξη από το Υπουργείο παιδείας για Δ/ντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-Νέοι Δ/ντές εκπαίδευσης και στην Ηλεία

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Tο ΥΠΠΕΘ προκηρύσσει την πλήρωση με επιλογή,  πενήντα οκτώ (58) θέσεων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και  58 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τριετή θητεία η οποία θα ξεκινήσει με την τοποθέτησή τους και θα λήξει την 31η Ιουλίου του τρίτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους.  Στο πλαίσιο αυτό θα οριστούν και οι Δ/ντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας.

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να είναι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με βαθμό Α ́, δωδεκαετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι έχουν ασκήσει διδακτικά καθήκοντα σε σχολικές μονάδες για δέκα (10) τουλάχιστον έτη, καθώς και με πιστοποιημένη γνώση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) Α ́ επιπέδου, η οποία τεκμαίρεται για τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ86. Η γνώση Τ.Π.Ε. Α ́ επιπέδου αποδεικνύεται με τη σχετική πιστοποίηση ή σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 6 του άρθρου 26 του π.δ. 50/2001 (Α ́ 39) για την απόδειξη της γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ).

Με την συγκεκριμένη προκήρυξη καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά εντός 15 ημερών από την δημοσίευση της προκήρυξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος