FOLLOW US: facebook twitter

Προκηρύσσονται 4 θέσεις για μαθητές στο Πειραματικό 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 06-09-2021 | Συντάκτης:
Πρόκειται για συμπληρωματική προκήρυξη

Συμπληρωματική Προκήρυξη θέσεων ανακοίνωσε η Διεύθυνση του Πειραματικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου. Συγκεκριμένα προκηρύσσει, τουλάχιστον δύο (2) θέσεις μαθητών (αγόρια) στην Α τάξη του σχολείου, τουλάχιστον μία (1) θέση μαθήτριας (κορίτσι) στη Β τάξη, τουλάχιστον μία (1) θέση μαθήτριας (κορίτσι) στη Δ τάξη.

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 πμ, στις εγκαταστάσεις του σχολείου υπό την ευθύνη του ΕΠΕΣ/Διεύθυνσης του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.

Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2022 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2022 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητή/τριας <Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην τάξη <γράφετε τάξη, λχ Β ή Γ κοκ> του Πειραματικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου.”

Οι αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση κατατίθενται με προσωπική παρουσία και των δυο γονέων/κηδεμόνων στη σχολική μονάδα (δ/νση: Τέρμα Παπαφλέσσα) από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου ως την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 09.00–12.00. Σε περίπτωση απουσίας ενός εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του απόντος ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή του 1ου Πειραματικού ΔΣ Πύργου Αναστάσιο Αναστόπουλο στο mail@1dim-pyrgou.ilei.sch.gr και στο τηλέφωνο 26210 33223.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος