FOLLOW US: facebook twitter

Προκηρύσσονται 22 θέσεις προ νηπίων και ενός νηπίου για το Πειραματικό 3ο Νηπιαγωγείο Πύργου

Ημερομηνία: 06-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Η Διεύθυνση του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου προκηρύσσει 22 θέσεις προνηπίων και ενός νηπίου για το 3ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Πύργου. Συγκεκριμένα:

– 11 θέσεις μαθητή (αγόρι) στην εισαγωγική τάξη (προνήπια- γεννηθείς 2017) του σχολείου μας

– 11 θέσεις μαθήτριας (κορίτσι) στην εισαγωγική τάξη (προνήπια- γεννηθείς 2017) του σχολείου μας

– 1 θέση μαθητή (αγόρι) ή μαθήτριας (κορίτσι) στην τάξη Νηπιαγωγείου (Νήπια- γεννηθείς 2016)

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης η διεξαγωγή της οποίας θα γίνει στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10 πμ, υπό την ευθύνη του ΕΠΕΣ/της Διεύθυνσης του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.  Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στην υπό στοιχεία 74557/Δ6/24.06.2021 (Β΄2708) ΚΥΑ. Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2022 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2022 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων. Οι επιμέρους λεπτομέρειες της διαδικασίας των εξετάσεων καθορίζονται με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ. Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

«Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας ……………………………… στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην εισαγωγική τάξη (προνήπιο) ή τάξη Νηπιαγωγείου (Νήπιο), του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου.

Η υποβολή αιτήσεων για την κλήρωση θα γίνεται στη σχολική μονάδα από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης govgr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας στο mail@3nip-pyrgou.ilei.sch.gr και στο τηλέφωνο 26210 29531


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος