FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 29-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Το πιθανότερο είναι ότι ο Πύργος θα μείνει χωρίς ΑΕΙ μέσα στο 2021, αφού η Μουσειολογία δεν έχει κανέναν υποστηρικτή. Για το ΤΕΦΑΑ δεν πιστεύω να θέλετε να κάνουμε και σοβαρή συζήτηση για τη λειτουργία του.

*Η Αμαλιάδα θα κληθεί να δώσει σκληρή μάχη για το ΑΕΙ Γεωπονίας. Βέβαια, μαθημένος είναι σε αυτά ο Λυμπέρης, αλλά αυτή τη φορά οι συσχετισμοί δεν είναι υπέρ του.

*Εκτός από τα πανεπιστήμια, οι Αχαιοί θέλουν και το νερό από την Ηλεία. Φυσικά, όταν μιλάμε για ύδρευση δεν τίθεται θέμα. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να στερεί από κάποιον το δικαίωμα να πίνει καθαρό νερό. Για την άρδευση όμως είναι αλλιώς. Πρώτα θα πάρει όλη η Βουπρασία και μετά φυσικά και να πάρει η Δυτική Αχαΐα εφόσον επαρκεί η ποσότητα.

*Η πλατφόρμα που ανήκει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου, θα παραμείνει για πολύ ακόμα στην Τρίπολη; Τα χρήματα των δωρητών είναι ιερά και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τα κάνει ό,τι θέλει.

*Απρόοπτο με τα στεφάνια χτες. Κάλεσαν τον Κατρίνη να καταθέσει και δεν είχαν μεριμνήσει να έχουν στεφάνι. Μετά του είπαν ότι έπρεπε να το έχει φροντίσει ο ίδιος. «Αν μου το είχατε πει, θα έφερνα» ήταν η απάντηση του Ηλείου βουλευτή.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 29/10/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος