FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 22-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Αύριο στις 9μ.μ. θα μεταδοθούν Liveαπό το Υoutubeκαι το Facebookοι «Βραδινές Αιχμές» με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Φωτεινόπουλο και τηλε-καλεσμένους τους βουλευτές Ηλείας, Κώστα Τζαβάρα, Διονύση Καλαματιανό και Μιχάλη Κατρίνη. Για να παρακολουθήσετε την εκπομπή, κάνετε Likeστη σελίδα «Βραδινές Αιχμές» στο facebook, όπου θα είναι αναρτημένο το σχετικό link και οι υπόλοιπες οδηγίες

*«Σκοτωμός» χθες στο facebookγια τη διαχείριση των αδεσπότων στον δήμο Πύργου, μεταξύ της δημοτικής συμβούλου Ασπασίας Πισιμάνη-Χριστοπούλου και του αντιδημάρχου Νίκου Κοτσώνη.

*Μοιράζει τις αρμοδιότητες σε όλους ο Φαρμάκης, καθώς χθες όρισε βοηθό περ/ρχη-εντεταλμένο σύμβουλο  τον Χρήστο Μπιλίρη. Αρμοδιότητά του είναι ο συντονισμός των παραγωγικών τάξεων και της συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής, καθώς και της πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την ΠΕ Ηλείας.

*Εντεταλμένη σύμβουλος-βοηθός Περ/χη ορίστηκε και η εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Μαρία Μπίλια.  Θα είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό των ευρωπαϊκών σχέσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στις αρμοδιότητές της υπάγεται η περιφερειακή συνεργασία για τα ευρωπαϊκά προγράμματα στα πλαίσια του στόχου της ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 22/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος