FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 14-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Η σύνδεση της Ολυμπίας με την υπόλοιπη Πελοπόννησο μέσω Μεγαλόπολης είναι μια πολύ ωραία σκέψη, όμως ακόμα δεν είμαστε ούτε στα σχέδια επί χάρτου. Σύμφωνα με Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελ/σου, το έργο προγραμματίζεται για την περίοδο 2027-2031 με αρχικό κόστος 100 εκατ. ευρώ. Η πρόβλεψη για ολοκλήρωση ενός τέτοιου έργου το 2027 νομίζω πως είναι υπερβολικά αισιόδοξη.

*Από αυτά που είπε και προ ημερών ο Καραμανλής στη Βουλή, ούτε το τμήμα Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία πρόκειται να προχωρήσει άμεσα, διότι πολύ απλά δεν τα βγάζει τα λεφτά του. Ας φτιάξουμε το τμήμα Καλό Νερό-Τσακώνα, να κλείσει το δαχτυλίδι, και είμαστε εντάξει.

*Mε το click away προβλέπονται εικόνες γέλιου: Θα δοκιμάζει ο κόσμος παπούτσια στο πεζοδρόμιο και ρούχα στο αυτοκίνητο, για να δει αν θα αγοράσει τελικά. Δεν είναι όλα τόσο απλά όσο πιστεύουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

*Όταν μια τράπεζα είναι υπό κρατικοποίηση, έστω και προσωρινά, δεν θα πρέπει να «παγώνουν» τα σχέδια κατάργησης υποκαταστημάτων;

*Πολύ πιθανή είναι η αναθεώρηση του σχεδιασμού για το κυνήγι, αλλά οι ανακοινώσεις πάνε για μετά τις γιορτές. Ο Χαρδαλιάς δέχεται πιέσεις και έχει αρχίσει να συζητά αλλαγές, εφόσον μειωθούν οι διασωληνωμένοι ως το τέλος του έτους.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 14/12/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος