FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Διαβάστηκε και με το παραπάνω το πρωτοσέλιδο της «Πρωινής» για την Πατρών Πύργου. Δεν είναι αυθαίρετος ισχυρισμός, αφού έμαθα ότι εστάλη ενημερωτικό σημείωμα στους βουλευτές Ηλείας και Αχαΐας για το πώς πρέπε να ερμηνεύουν την απάντηση της επιτρόπου. Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Τελούμε εν αναμονή.

*Ελαφρώς δυσαρεστημένος είναι ένας περιφερειακός σύμβουλος από την εικόνα της παράταξής του, καθώς θεωρεί ότι οι εκλεγμένοι συνάδελφοί του δεν είναι και τόσο ενεργοί, με συνέπεια να έχει περιορίσει κι αυτός τις παρεμβάσεις του.

*Μέχρι τώρα έπαιζε μονόπλευρα με τους κυβερνητικούς βουλευτές, μέχρι που είδε ότι τα θέματα δεν λύνονται, οπότε είπε να το μοιράσει το παιχνίδι, γιατί δεν είναι καλή εποχήγια πολλά μέτωπα. Ορθή κίνηση.

*Ως δήμαρχος «παίζει» κυβερνητικά, αλλά στα συνδικαλιστικά της αυτοδιοίκησης είναι με το ΚΙΝΑΛ. Διαχρονικά δυνατός παίκτης.

*Αυξημένες είναι οι ερωτήσεις του Βελόπουλου στη Βουλή για την Ηλεία. Μάλλον τον ενημερώνει τακτικά ο Βλαγκούλης, ώστε να υπάρχει εκλογική ετοιμότητα, αφού το «χαρτί» των πρόωρων εκλογών πάντα υπάρχει στο τραπέζι.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 23/10/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος