FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 27-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Όταν λέει ο πρύτανης ότι θέλει να καθιερώσει νέο μοντέλο διαβούλευσης και έντιμων συμβιβασμών στη λήψη αποφάσεων «όπως αρμόζει σε δημοκρατικές κοινωνίες», εννοεί αυτό που έγινε με τη Μουσειολογία και τις εν κρυπτώ αποφάσεις της κοσμητείας; Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Κατά τα άλλα, συμφωνώ μαζί του στο ότι καταπατήθηκε το αυτοδιοίκητο κατά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

* Μια ακόμη απώλεια μετρά το ΓΝ Πύργου. Πρόκειται για επικουρική Ακτινολόγο, η οποία έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Πύργο επέλεξε να συνεχίσει στο νοσοκομείο του Αιγίου. Έφτασαν τις 9 οι απώλειες ιατρικού προσωπικού μέσα στο 2020, εκ των οποίων μόνο μια ήταν λόγω συνταξιοδότησης. Και από προσθήκες μόνο μία. Καλά πάμε…

*Έχουμε και καλά νέα από τη μάχη με τον κορονοϊό. Εξιτήριο πήραν χθες τρεις Ηλείοι ασθενείς που νοσηλεύονταν για πάνω από 10 μέρες στην κλινική Covid του ΓΝ Πύργου. Πρόκειται για τους πρώτους ασθενείς που είχαν εισαχθεί στη νεοσύστατη κλινική Covid του Νοσοκομείου, οι οποίοι έλαβαν όλη τη φροντίδα που είχαν ανάγκη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

*Νομίζω ότι ο αιρετός με τη μεγαλύτερη αδυναμία στον Μαραντόνα είναι ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, Γ.Γεωργιόπουλος. Είναι λάτρης σε τέτοιο βαθμό, που έχει αναλυτική επιχειρηματολογία στην κλασική συζήτηση για τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 27/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος