FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές αιχμές

Ημερομηνία: 26-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Τελικά ο ορθοπαιδικός που επρόκειτο να εφημερεύσει την Τρίτη στην Αμαλιάδα μετά τη μεταφορά της κλινικής, πού εφημέρευσε τελικά; Στον Πύργο ή στην Αμαλιάδα;

*Χτες διορίστηκαν τέσσερις χειριστές ακτινολογικού στη ΝΜ Αμαλιάδας. Το ότι δεν υπάρχουν γιατροί για να διοριστούν ως επικουρικοί, είναι μια λεπτομέρεια που μας διαφεύγει αλλά δεν πειράζει. Ας προσλαμβάνουμε λοιπό βοηθητικό προσωπικό για να λέμε ότι κάτι κάναμε.

*Η Μουσειολογία θα συζητηθεί αύριο διότι τόσο ο Μπράμος όσο κι ο Αντωνακόπουλος κινητοποιήθηκαν μετά τις πρωτοσέλιδες αποκαλύψεις της Πρωινής. Μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με αυτά που διαβάζουμε σε ανακοινώσεις.

*Το ζήτημα των αποζημιώσεων των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας συζήτησε προ ημερώς με ομάδα εργασίας στην Αθήνα ο αντιπερ/ρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, Ν. Κοροβέσης. Σύντομα πιστεύω ότι θα έχουμε νέα – ελπίζω θετικά.

*Συγχαρητήρια στους συνεργάτες του έδωσε χθες ο Σάκης Μπαλιούκος για την επιτυχία του δήμου να ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 26/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος