FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 25-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Με προσφυγές αποφάσισε να απαντήσει στα πρόστιμα του λιμεναρχείου Κατακόλου ο δήμαρχος Πύργου, Τ. Αντωνακόπουλος, μήπως και καταφέρει να αποφύγει την πληρωμή κάποιων από αυτά. Ήδη ορίστηκε δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει το Λιμενικό Ταμείο στο Πρωτοδικείο.

*Νέα διαδικτυακή κόντρα του αντιδημάρχου Πύργου, Ν. Κοτσώνη, αυτή τη φορά με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Θεοδώρου, περί διαφάνειας στις διαγωνιστικές διαδικασίες. Η πλάκα είναι ότι η αρχική συζήτηση αφορούσε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στον Πύργο, κάτω από σχετικό ποστ του προέδρου του ΔΟΠΠ, Χ. Μικελόπουλου.

*Δεν αμφισβητώ την πρόθεση της 6ης ΥΠΕ να βοηθήσει, έστω και με καθυστέρηση, στην ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας της Ηλείας με επικουρικούς. Το θέμα πόσοι επικουρικοί υπάρχουν στις λίστες αναμονής και κυρίως ποιες ειδικότητες. Αυτά θέλουν σχέδιο, δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη.

*Έχω την εντύπωση ότι στην αυριανή συζήτηση για το Πανεπιστήμιο Πατρών θα πέσει στο τραπέζι το χαρτί του Πανεπιστημίου Πελ/σου. Ποιος θα το ρίξει πρώτος, δεν ξέρω ακόμα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 25/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος