FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Η υπόθεση της Πεύκης φαίνεται ότι για κάποιους/ες αποτέλεσε αφορμή να μεσολαβήσουν ώστε να λιώσουν οι πάγοι μεταξύ κυβέρνησης και Αντωνακόπουλου, για αυτό και εφηύραν το αφήγημα των fake news και ότι δήθεν η φωτογραφία «μοιράστηκε στα τοπικά ΜΜΕ».  Τα κεντρικά πάντως αποδέχθηκαν εμμέσως πλην σαφώς τη βιασύνη να υιοθετήσουν ανακριβείς πληροφορίες.

*Κοντρίτσα στο fb μεταξύ του πρ. προϊσταμένου της Δ/νης Τεχν. Υπηρ. του δήμου Πύργου, Άγγ. Τσίκα, και του αντιδημάρχου Πύργου, Ν. Κοτσώνη, για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια και ποιος ευθύνεται για τα έργα. Νομίζω ότι είναι απόνερα της πρόσφατης ιστορίας με την απόφαση που ακύρωσε η Αποκεντρωμένη.

*Κλείνει τελικά και το κατάστημα της Πειραιώς στην Ανδρίτσαινα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Τράπεζας. Δεν τους ενδιαφέρει όλους τελικά η πανδημία και οι επιπτώσεις της ούτε αν ηλικιωμένοι άνθρωποι έχουν άνετη πρόσβαση σε τράπεζα.

*Στο παλιό σχολείο στο Καρδιακαύτι θα στεγαστεί πιθανότατα το ειδικό σχολείο του δήμου Πηνειού. Ήδη δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες

*Πλην του Λέντζα, στην αυριανή ημερίδα της Ώρας Πατρών για τη διαχείριση της πανδημίας θα συμμετέχει και ο αντιδήμαρχος Πύργου, Ν. Κοτσώνης.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 23/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος