FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 06-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

-Η Συντονίστρια Διευθύντρια των ΤΕΠ, Αναστασία Βασιλείου ορίστηκε με απόφαση Καρβέλη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Ηλείας (Ν.Μ. Πύργου) με τριετή θητεία.

-Δικαστήριο στο Τριμελές είχε χθες ο πρώην δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, αλλά από ό,τι έμαθα αναβλήθηκε. Το κατηγορητήριο δεν το ξέρω, αλλά με βάση τα άρθρα που είχε στο πινάκιο, ένα από αυτά είναι σίγουρα η παράβαση καθήκοντος (259 Π.Κ.).

-Τέσσερις πρώην αιρετοί του δήμου Ζαχάρως πέρασαν χθες το κατώφλι των δικαστηρίων του Πύργου για να καταθέσουν σχετικά με υπόθεση που αφορά το Παρά Θίν’ Αλός. Το πιο ωραίο είναι ότι μετά από λίγο πέρασε και τους χαιρέτισε κι άλλος από τη Ζαχάρω, ο οποίος είναι και τώρα αιρετός, αφού στο… παρά πέντε άλλαξε συνδυασμό.

-Πάλι Παρασκευή έρχεται στην Ηλεία στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Λέτε να είναι τυχαίο και να μην ξέρουν ότι το Σαββατοκύριακο δεν κυκλοφορούν όλες οι τοπικές εφημερίδες;

-Κύριε Αρχηγέ της Πυροσβεστικής, πότε θα επιστρέψει η πλατφόρμα από την Τρίπολη στον Πύργο, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα χρήματα των δωρητών για την επισκευή του;

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 06/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος