FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 05-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

-Απόπειρα απάτης κατήγγειλαν με ανάρτησή τους στο facebook τα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών-Κινητικά Αναπήρων Π.Ε Ηλείας, τονίζοντας ότι κάποιοι στον Πύργο μαζεύουν χρήματα με λαχνό με την αιτιολογία ότι θέλουν να αγοράσουν αναπηρικό καροτσάκι, και ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.

-Εκλογές Απριλίου 2000 θυμίζουν οι αμερικανικές εκλογές. Είναι πολύ πιθανό να μην ξέρουμε ούτε σήμερα τον νικητή. Ας ελπίσουμε ότι ο Μπάιντεν θα ολοκληρώσει την ανατροπή και θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

-Μία αλλαγή έκανε τελικά ο Μπαλιούκος στους αντιδημάρχους, Δημητρακόπουλο αντί Τσαρουχά στη ΔΕ Αλιφείρας, ενώ έκανε και μια ανακατανομή στις αρμοδιότητες.

-Αυτό που μένει να διευκρινιστεί μετά την αποπομπή Αριστειδόπουλου και την παραίτηση της Χριστοπούλου-Πισιμάνη, που ανήκουν στον ίδιο συνδυασμό, είναι αν θα συνεχίσουν να θεωρούνται σύμβουλοι της πλειοψηφίας ή της μειοψηφίας.

-Το πατρινό λόμπι του Πανεπιστημίου Πατρών μάς δουλεύει ψιλό γαζί. Αφού λένε ότι έχουν καθηγητές για να διδάξουν στη Μουσειλογία, αλλά δε θέλουν να κουβαλιούνται στον Πύργο, ας τους βάλει φέτος να διδάξουν εξ αποστάσεως και του χρόνου ξανασυζητάμε. Ούτως ή άλλως δεν ξεμπερδεύουμε σύντομα από τον ιό.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 05/11/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος