FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές & Πολιτικολογίες (31/08/2022)

Ημερομηνία: 31-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*Δικηγορική συζήτηση χθες το μεσημέρι σε κεντρικό καφέ του Πύργου, ανάμεσα σε Νώντα Κυριαζή, Άρη Παναγιωτόπουλο και Σπύρο Λιατσή. Αντικείμενο της συζήτησης τα τεκταινόμενα στους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις με το θέμα των υποκλοπών.

*Πληροφορούμαι ότι δύο αυτοδιοικητικοί έχουν αποφασίσει να κάνουν «τράμπα». Ο ένας να φύγει από τον δήμο Ήλιδας και να πάει στην περιφέρεια και ο άλλος να κάνει το αντίθετο «δρομολόγιο». Αν οι επικεφαλής των συνδυασμών είναι ενήμεροι, δεν το γνωρίζω!

*Η χθεσινή επιθετική ανάρτηση του Καρπέτα στο facebook ήταν η πιο ισχυρή ένδειξη ότι θέλει να διαδεχτεί τον Κατσιφάρα και να είναι αυτός υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας απέναντι στον Φαρμάκη το 2023.

*H προκήρυξη 37 μόνιμων θέσεων Νοσηλευτών είναι όλες για το Νοσοκομείο Πύργου… Καμία δεν προβλέπεται για τη ΝΜ Αμαλιάδας, η οποία υποτίθεται ότι έχει μπει σε τροχιά επαναλειτουργίας. Το δούλεμα πάει σύννεφο…


Πολιτικολογίες

*Το απόλυτο χάος επικρατεί με το θέμα των υποκλοπών, αφού τελικά κανένας δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο που ο Ανδρουλάκης ήταν υπό παρακολούθηση. Τι θα του λέγανε στην ενημέρωση που του πρότειναν, ουδείς ξέρει.

*Αν πάντως υπήρχε σοβαρός λόγος εθνικής ασφάλειας, ήδη θα είχαν γίνει διαρροές σε φιλικά ΜΜΕ, τα οποία θα χαρακτήριζαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πράκτορα ή κατάσκοπο. Προφανώς δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

*Το ότι τον παρακολουθούσαν κατά την προεκλογικό περίοδο των εσωκομματικών του ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ ισχυρή ένδειξη για το τι ήθελαν να ακούσουν αυτοί που τον άκουγαν.

*Μεθαύριο θα κληθούν για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας μεταξύ άλλων ο Δημητριάδης και η εισαγγελέας Βλάχου. Κρίμα που δεν μεταδίδεται live η συνεδρίαση για να δούμε τι θα τους ρωτούσε ο Τζαβάρας και τι θα απαντούσαν!

*Μαθαίνω πως δεν ήταν τυχαία η παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη δίπλα στον Τσίπρα στην προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά της γνώμη της και τις δημόσιες τοποθετήσεις για τις υποκλοπές, οι οποίες είναι στοχευμένες και προσεγμένες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος