FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές & Πολιτικολογίες (26/08/2022)

Ημερομηνία: 26-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*Για μόστρα έρχεται τελικά ο Σκυλακάκης στην Ηλεία, αφού δεν πρόκειται να πει τίποτα καινούριο για την Ηλεία και το Ταμείο Ανάκαμψης, πέρα από όσα ήδη ξέρουμε. Βέβαια, εμείς εδώ μαθημένοι είμαστε στο να τρώμε σανό, γιατί να μη αμας ταΐσει κι αυτός;

*Το Κέντρο Υγείας Ζαχάρως επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ προ ημερών, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της Πρωτοβάθμιας Υγείας στη νότια Ηλεία.

*Mπορεί να έχει φύγει από την προεδρία του ΔΟΠΠ ο Χάρης Μικελόπουλος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να παρακολουθήσει χθες όλη την εκδήλωση στην πλατεία Ανδριάρα και να εκφράσει τη χαρά του για το εγχείρημα.

*Αλλαγές επικείνται στις κορύνες της Πατρών-Πύργου για να διορθωθούν αστοχίες. Μαθαίνω ότι θα μειωθεί το κενό οδόστρωμα στη μέση, ώστε να χωράνε δύο οχήματα ανά λωρίδα   

Πολιτικολογίες

*Μεστή και ποιοτική ήταν η χθεσινή ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του κόμματος ήταν σκληρός απέναντι στον Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του την κύρια ευθύνη για τη σοβαρή θεσμική κρίση με τις υποκλοπές, ενώ δεν χαρίστηκε στον Τσίπρα για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ιδιαίτερα για τη συνεργασία με τον Καμμένο.

*Ο Τσίπρας πάντως δεν προτίθεται να μπει σε αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ, καθότι θεωρεί πως το μείζον είναι να διευρυνθεί το χάσμα του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και όλα τα άλλα θα γίνουν νομοτελειακά. Θα επικεντρωθεί στον Μητσοτάκη με σφοδρή κριτική.

*Οι πρώτες διαρροές για τα γκάλοπ λένε πως δεν αποτυπώνεται σημαντική αλλαγή στα ποσοστά. Εγώ λέω να περιμένουμε να δημοσιευτούν τρεις τέσσερις πρώτα σε βάθος 20 ημερών, για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

*Τα μάζεψε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την επίθεση στη δημοσιογράφο του ΑΠΕ, που έγραψε το επίμαχο ρεπορτάζ στο Politico, το οποίο δεν ανακλήθηκε αλλά εν μέρει ανασκευάστηκε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος