FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές & Πολιτικολογίες (09/06/2022)

Ημερομηνία: 09-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*Όπου να ’ναι θα συγκροτηθούν και τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ, αφού εκλέχθηκε και ο Ανδρέας Σπυρόπουλος νέος γραμματέας. Λέτε να έχουμε καμιά εκπληξούλα σε Ηλεία ή Αχαΐα;
*Νέα παράταση στην έκτακτη ανάγκη Πολιτικής Προστασίας πήρε ο δήμος Πύργου, διάρκειας έξι μηνών, δηλαδή ως τις 30 Νοεμβρίου του 2022.
*Μετά τις τέσσερις γυναίκες υποψήφιες για την ερχόμενη Βουλή, που ανακοίνωσε χθες ο Μητσοτάκης, για κρατηθείτε μην έχουμε και καμιά ανακοίνωση για τον Σκυλακάκη εντός των ημερών.
*Αφίχθη το ελικόπτερο Erickson στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας την περασμένη Κυριακή και είναι πλέον επιχειρησιακά διαθέσιμο. Σε καμιά εβδομάδα έρχονται και οι τρεις τράκτορες.
*Όσοι είχαν αμφιβολία για το αν ο Λυμπέρης κουράστηκε και σκέφτεται να μην ξανακατέβει, μάλλον έχουν πάρει την απάντησή τους τις τελευταίες ημέρες. Θα είναι ξανά παρών για να κοντραριστεί με τον Χριστοδουλόπουλο για το ποιος θα κάνει το 2-1.


Πολιτικολογίες

*Κομμένες οι άδειες μετά τις 15 Αυγούστου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο Μητσοτάκης ανακοινώνει υποψήφιους βουλευτές, οπότε όλα δείχνουν πως το φθινόπωρο θα στηθούν κάλπες. Οριακά θα προλάβουμε τα μπάνια φέτος.
*Ο Τσίπρας έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του και έχει πάρει εκ νέου την απόφαση να ξανασηκώσει μόνος του την προεκλογική εκστρατεία, αφού η εσωκομματική γκρίνια δεν έχει κοπάσει τελείως.
*Ο Ανδρουλάκης έχει δώσει εντολή να είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια μέσα στο καλοκαίρι, για να μην αιφνιδιαστεί από πιθανή προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Ο Βαγγέλης Αργύρης με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο ήδη γράφουν και σβήνουν ονόματα.
*Θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν Στυλιανίδης και Μενδώνη, οπότε καλό θα είναι να κάνετε ένα rapid test όσοι τους συναντήσατε το περασμένο Σάββατο στην Ολυμπία. Εμείς το κάναμε πάντως και είμαστε «καθαροί».
*Αθηναϊκή πηγή από τη Νέα Δημοκρατία μού έλεγε χθες ότι στην επόμενη Βουλή το σαμαρικό μπλοκ θα είναι πολύ πιο ισχυρό από ό,τι είναι τώρα. Το κομματικό «στρατόπεδο» του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού έχει ήδη κάνει τον σχεδιασμό του για κάθε νομό και ήδη βγάζει τις «γραμμές» για τους σταυρούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος