FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 08-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Περνάνε οι μέρες, ο Αβραμόπουλος δεν ανακοινώνεται επισήμως και η αγωνία… χτυπάει «κόκκινο» γιατί, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι δίκαιο να έχεις πέντε υποψήφιους βουλευτές για τέσσερις θέσεις.

*Η ΝΔ βέβαια έχει κακό προηγούμενο από το 2019, οπότε δεν μου προκαλεί έκπληξη που δεν ξεκαθαρίζει άμεσα ποιοι θα είναι οι τέσσερις άνδρες που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ηλείων. Θεωρώ πάντως ότι κοντοζυγώνει η ώρα του αποκλεισμού του ενός από τους πέντε.

*Για τον Δημήτρη Μπαξεβανάκη σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, όπως και για την Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη. Αμφότεροι το είχαν αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό.

*Κάτι… ψήνεται πάντως και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ηλεία. Μια περίεργη σιωπή, μια περίεργη ησυχία. Λέτε να έχουμε κανένα «μπαμ» στις ανακοινώσεις;

*Παλεύει ο Δημήτρης Βάλαρης για να αλλάξει το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, μετά τα όσα έγιναν με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, και ως έναν βαθμό το έχει καταφέρει. Ποιον θα φέρει κάτω δεν ξέρω, γιατί ούτε Ανδρουλάκη ούτε Σπυρόπουλο βλέπω.

*Δύο από τους τρεις Ηλείους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες φαίνεται ότι έχουν κάνει τη βουλευτική επιλογή τους. Ο τρίτος, πάλι, δεν θέλει να εκδηλωθεί προς το παρόν και κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος