FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 06-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Με… δώρα καταφτάνει την ερχόμενη Παρασκευή στον Πύργο ο Πέτσας για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, αφού μαθαίνω ότι θα ανακοινώσει χρηματοδοτήσεις για έργα σε τουλάχιστον τέσσερις δήμους.

*Μάζωξη νεοδημοκρατών έμαθα ότι έγινε το περασμένο τριήμερο στη νότια Ηλεία. Αν κατάλαβα καλά, αυτοί που συγκεντρώθηκαν, μάλλον προετοιμάζουν το δίκτυο υποστήριξης του Αβραμόπουλου.

*Συζήτηση για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών είχαν χθες στο περιθώριο της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου ο Διονύσης Καλαματιανός και ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ενώ σχολίασαν και κάτι άλλο για τις εκδηλώσεις, αλλά δεσμεύομαι από το off the rec.

*Μια και ανέφερα τον Νικολακόπουλο, οφείλω να πω ότι η ερώτησή του για τη θέση Αρχιπυράρχου στην Πυροσβεστική της Ηλείας ελήφθη υπόψη και το Σώμα το αποδέχθηκε με τη μετάθεση του Σολδάτου εδώ.

*Τουλάχιστον τρεις φορές ανέφερε τη λέξη «παρασκήνιο» ο Π. Αντωνακόπουλος για τον Ν. Κυριαζή μετά την εκλογή το Παπαδημητρίου στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Παράλληλα, του απέδωσε τον χαρακτηρισμό «5η φάλαγγα», δείχνοντας αυτό που σας έγραψα προ ημερών, ότι είχε ενοχληθεί πολύ από τη στάση του.

*Πιστεύω πως έχετε αντιληφθεί την άτυπη συμμαχία ανάμεσα σε βουλευτή και ενός εκ των αντιπεριφερειαρχών ενόψει εκλογών. Υπόψη ότι δεν έχουν κοινό τόπο καταγωγής.

*Επειδή το σενάριο κυβέρνησης από την 1η Κυριακή «παίζει» πλέον με αυξημένες πιθανότητες, στην Ηλεία θα γίνει μεγάλη μάχη για τη 2η θέση, τόσο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στης ΝΔ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος