FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 30-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Άνω κάτω έγινε το ΠΑΣΟΚ με την αποχώρηση της Νίκης Κοκκαλιάρη από το ψηφοδέλτιο, η οποία «φωτογράφισε» ως υπεύθυνους τον Γιάννη Κουτσούκο και τον Βαγγέλη Αργύρη, χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις.

Το κόμμα γενικώς δεν έκανε καλό χειρισμό. Σε έναν από τους υποψηφίους βουλευτές έλεγε «ανέβα Αθήνα, είσαι μέσα» και μετά από μισή ώρα «μην ανεβαίνεις Αθήνα, δεν είσαι μέσα». Μύλος. Κι ο Βάλαρης στη μέση να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Το μόνο σίγουρο, πλέον, είναι ότι στην εκδήλωση που θα γίνει στην Ηλεία, δύσκολα θα έρθει ο γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, γιατί τα μισά στελέχη θα τα βάλουν μαζί του. Μόνο με Γιώργο Παπανδρέου θα είναι ήρεμο το κλίμα.

Για την πιθανή κάθοδο Ανδρουλάκη, το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει λάβει πρόσκληση για 9 & 10 Φεβρουαρίου στον Πύργο από τη Νομαρχιακή, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι δύσκολο. Οψόμεθα.

Είθισται στις εκλογές να βλέπουμε δημάρχους και βουλευτές να επιδιώκουν αλληλοστήριξη στο μέτρο του εφικτού. Οι κινήσεις του Αντωνακόπουλου στη μεταΚαραστέργιο περίοδο δείχνουν ότι συνεχίζει να κάνει δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση, τόσο προς τα δεξιά όσο και προς τα αριστερά.

Κάτι ανάλογο φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του Γεωργιόπουλου, όπως φάνηκε και από την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στην Ηλεία, αφού όλο και κάποιος βουλευτής θα βοήθησε στην οργάνωσή της.

Πολλή ψύχρα πάντως προχθές μεταξύ Τάκη Αντωνακόπουλου και Νώντα Κυριαζή στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Από ό,τι έμαθα, δεν πρέπει να αντάλλαξαν όχι λέξη, ούτε ματιά. Χάσμα αγεφύρωτο.

Στο ίδιο τραπέζι συνέφαγαν προχθές – σε καλό κλίμα- στην πίτα του ΤΕΕ Ηλείας ο Διονύσης Μπέλτσος και ο Βασίλης Παναγόπουλος, ενώ στην παρέα προστέθηκε κάποια στιγμή και ο Κώστας Νικολούτσος. Το… μενού περιελάμβανε αυτοδιοίκηση και την κατάσταση που επικρατεί στον κατασκευαστικό κλάδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος