FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές (26/01/2023)

Ημερομηνία: 26-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Από χθες σας προϊδέασα για αλλαγές στον δήμο Πύργου μετά την αποχώρηση Καραστέργιου και δεν πέρασε ούτε μία μέρα. Μένει να δούμε αν θα έχουμε συνενώσεις και στη αντιπολίτευση ως απάντηση. Ο Αντωνακόπουλος, πάντως, έχει ουσιαστικά ξεκινήσει την προεκλογική περίοδο και τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

*Έκπληκτος δήλωσε ο Αριστειδόπουλος από τις προσχωρήσεις Πλεμμένου και Νικολόπουλου στη νέα παράταξη Αντωνακόπουλου και τόνισε ότι αμφότεροι δεν εκπροσωπούν την «Πρωτεύουσα Ευθύνης». Εγώ να δεχθώ την ένστασή του, διότι αυτός την ίδρυσε την παράταξη και ίσως έπρεπε να συνεννοηθούν μαζί του. Αλλά όχι ότι εξεπλάγη κιόλας, αφού κι αυτός είχε συνεργαστεί με τον δήμαρχο, αντιδήμαρχός του ήταν.

*Μαθαίνω ότι θα καθυστερήσει κι άλλο η ανακοίνωση της σύνθεσης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, διότι προέκυψαν ορισμένες.. εμπλοκές που λέγαμε και στον Στρατό, κυρίως στις γυναικείες υποψηφιότητες.

*Μία από τις «κλειδωμένες» γυναίκες εμφανίζεται απρόθυμη να κατέβει στην Ηλεία, ενώ μία από τις εναλλακτικές επιλογές μάλλον «κάηκε» μόνη της με όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Εύκολο να καταλάβετε ποια εννοώ.

*Σε εξέλιξη είναι δημοσκόπηση από Πάτρα για τους υποψήφιους βουλευτές της Ηλείας, όλων των κομμάτων, με ερωτήματα για θετική ή αρνητική γνώμη. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι είχε και Σούλη και Σταθοπούλου μέσα από ΝΔ, αλλά όχι Αβραμόπουλο, ενώ από ΣΥΡΙΖΑ έλειπε το όνομα του Μπαλαούρα. Περίεργα πράγματα. 

*Το αστείο είναι πως κάποιοι υποψήφιοι που παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις, ζητούν από την εταιρεία να προτάσσει το δικό τους όνομα στις ερωτήσεις, μπας και βγουν ψηλά στη μέτρηση.

*Παραίτηση Μητσοτάκη ζήτησε ο Κατσιφάρας, κάνα δυο ώρες μετά την προχθεσινή ανακοίνωση του Τσίπρα. Λέτε να πλησιάζει προς το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ή απλά θέλει να αποσπάσει κομματική στήριξη για να διεκδικήσει τον δήμο Πάτρας;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος