FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές (25/09/2023)

Ημερομηνία: 25-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Αντίστροφα μετράνε οι «μνηστήρες» του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, αφού την Κυριακή αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα από το κόμμα. Όποιοι/ες και να είναι, μια γκρίνια από την επόμενη μέρα θα υπάρχει.

*Στη Νέα Δημοκρατία δεν βλέπω να ασχολείται και κανένας με την τρίτη γυναίκα του ψηφοδελτίου, αφού εδώ και μερικές ημέρες ζούμε στον… αστερισμό του Αβραμόπουλου.

*Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα έτοιμα και μόνοι οι ανακοινώσεις από μένουν. Κάτι μου λέει όμως ότι μπορεί να έχουμε αλλαγή της τελευταίας στιγμής σε μία από τις τρεις γυναίκες και να έχουμε προσθήκη από τη νότια Ηλεία.

*Αλλαγές στη σύνθεση της Κοινωφελούς της Αρχαίας Ολυμπίας, αφού παραιτήθηκαν ο Βασίλης Τυλιγάδας, ο Αλκιβιάδης Σπηλιόπουλος και η Γεωργία Μπακατσέλου. Στη θέσης τους μπαίνουν ο η Αφροδίτη Πετροπούλου, η Ιωσηφίνα Κωνσταντίνου του Παναγιώτη και ο Αντώνης Χρυσανθακόπουλος.

*Η αποχώρηση του Καραστέργιου ενδέχεται να φέρει οργανωτικές αλλαγές στον δήμο Πύργου ενόψει εκλογών και ο δήμαρχος να πάει σε άλλο μοντέλο διοίκησης. Εκτιμώ ότι πλέον θα έχουν ακόμα πιο αναβαθμισμένο ρόλο στον σχεδιασμό οι δύο Γιάννηδες, Αργυρόπουλος και Βαρελάς.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος