FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές (23/01/2023)

Ημερομηνία: 23-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Αναμένονται άμεσα εξελίξεις στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, αφού χθες ήταν προγραμματισμένη μάζωξη της παράταξης Κοτζιά. Όλα δείχνουν πως ο Άρης Παναγιωτόπουλος βγαίνει μπροστά. Εντός των ημερών θα μαζευτούν και τα στελέχη της παράταξης Αηδόνη.

*Σκάει… βόμβα σε μεγάλο δήμο της Ηλείας, αφού πρωτοκλασάτο στέλεχος με διευρυμένες αρμοδιότητες και κομβικό ρόλο στον καθημερινό πολιτικό σχεδιασμό, είναι ένα βήμα από την έξοδό του. Μόνο η τυπική υποβολή της παραίτησης λείπει.

*Την υποψηφιότητά της για τον δήμο Ήλιδας προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς η Κλεονίκη Γκουβίτσα, αφού ανάρτησε φωτογραφία με motto «Γυρίζουμε Σελίδα… Αλλάζουμε Ζωή». Βέβαια, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί η συγκρότηση συνδυασμού είναι απαιτητικό εγχείρημα.

*Ονόματα από την παράταξη Καράμπελα έχει… κυκλώσει το επιτελείο του Αντωνακόπουλου, αφού εκεί θεωρεί πως θα βρει «δεξαμενή» στελεχών που δύσκολα θα πάνε στον Καννή. Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος Πύργου δέχεται τις κριτικές επισημάνσεις από τον Καράμπελα και τον ξεχωρίζει στις ανακοινώσεις του από την υπόλοιπη αντιπολίτευση, ενώ αντίθετα στον Νικολούτσο καταλογίζει πως είναι «ουρά» του Καννή.

*Για ποιον υποψήφιο βουλευτή (αντιπολίτευσης) ορισμένοι συνυποψήφιοί του σχολιάζουν πως το έχει παρακάνει με τις «συστημικές» του εμφανίσεις;

*Μπελά βρίσκουν οι διοργανωτές σε κοπές πίτας και λοιπές εκδηλώσεις, αφού αν δεν τη φτιάξουν καλά τη σειρά με τους πολιτικούς, προκύπτουν παρεξηγήσεις και μουτράκια.

*Αναβάλλεται η σημερινή κοπή πίτας στον Σταθμό Αιμοδοσίας Πύργου, αφού χθες το βράδυ ενημερωθήκαμε πως για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα διεξαχθεί. Θα προσδιοριστεί σύντομα νέα ημερομηνία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος