FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές & Πολιτικολογίες (23/08/2022)

Ημερομηνία: 23-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*Νέο μοντέλο εφαρμόζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, χωρίς διοικητή. Όλα πάνε στον αυτόματο. Προτεραιότητα είχε η ΝΜ Κρεστένων, μετά θα πάρουν σειρά Πύργος και Αμαλιάδα.

*Εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται διοικητής στον Πύργο, αφού η διοίκηση έχει μεταφερθεί στην Πάτρα. Εγώ προτείνω να την καταργήσουμε τη θέση και να γίνουμε παράρτημα και επίσημα.

*Επέκταση του Πηνειού στη Δυτική Αχαΐα εδώ και τώρα θέλει ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Βασίλης Μπεκίρης. Μήπως να του δώσουμε και του Αλφειού το νερό και γενικώς να κάνουμε ό,τι θέλει η Πάτρα;

*Οι φήμες περί υποψηφιότητας Αβραμόπουλου στην Ηλεία δεν είναι αβάσιμες, αλλά δεν έχουν και πολλές πιθανότητες προς το παρόν.  


Πολιτικολογίες

*Ζόρια για την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη, διότι όταν η διεθνής αρθρογραφία σού ασκεί σφοδρή κριτική μιλώντας για σήψη, το διεθνές προφίλ τσαλακώνεται για τα καλά. Οι Ευρωπαίοι στα θέμα δημοκρατίας δεν χαρίζονται. Κρατήστε το αυτό για το μέλλον.

*Πέντε δις παροχές θα εξαγγελθούν στη ΔΕΘ μπας και ο κόσμος ξεχάσει το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. Μέχρι τις εκλογές θα έχουμε κι άλλο μοίρασμα και προβλέπω να ξαναεκτροχιαζόμαστε δημοσιονομικά, όπως έγινε την περίοδο 2007-2009, και να επιστρέφουμε στα μνημόνια.

*Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν σταματήσει την κριτική προς το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις προτάσεις για συνεργασία. Συνεργάτες του Τσίπρα θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο άνοιγμα τη δεδομένη στιγμή, παρά μόνο να διευρυνθεί το χάσμα με τη ΝΔ, και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

*Ο Ανδρουλάκης με μια κίνηση κατάφερε να επανενώσει τις «φυλές» του ΠΑΣΟΚ, να προκαλέσει τεράστια ζημιά στη Νέα Δημοκρατία και στον ίδιο τον Μητοστάκη και να μην ταυτιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Για «νέος και άπειρος» αρχηγός, όπως λένε διάφοροι, καλά τα πάει.

*Με ανυπομονησία περιμένουν όλοι την ομιλία του Καραμανλή στην Κρήτη στις 31 Αυγούστου στο μνημόσυνο του Κεφαλογιάννη. Λέτε να ρίξει «πιστολιά» προς τον Μητσοτάκη ή θα αρκεστεί σε γενικολογίες για τα εθνικά θέματα; Υπομονή…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος