FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Μαθαίνω πως οι υπεύθυνοι της ΝΔ για την Ηλεία, Αλεξάνδρα Σδούκου και Θεόδωρος Κόλλιας, είναι απόλυτα ενήμεροι για τα προβλήματα της Ηλείας και έχουν αναλάβει δράση για να λύσουν μερικά, αρχής γενομένης από τη Δημόσια Υγεία.

*Πληροφορούμαι ότι τουλάχιστον ένας βουλευτής Ηλείας –ίσως κι ένας από Αχαΐα- έχει εκφράσει πρόθεση να στηρίξει την τροπολογία Τζαβάρα για την παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας, εφόσον τελικά το ΥΠΟΙΚ τη δεχθεί στο σχέδιο νόμου.

*Σκληρή επίθεση Γιάνναρου στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες εργάτες γης. Η… μπάλα πήρε όχι μόνο τον Μπαλαούρα αλλά και τον Καλαματιανό και τον Φλεβοτόμο. Μένει να δούμε αν κάποιος θα απαντήσει, αλλά δεν το βλέπω πιθανό.

*Την τροπολογία για το Κάμπινγκ της Κουρούτας είχε καταθέσει και ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος, στην προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία, επιχειρηματολογώντας υπέρ της δυνατότητας του ΥΠΟΙΚ να το παραχωρήσει στον δήμο ασχέτως υπερταμείου.

*Εκδήλωση στο Πανόπουλο προγραμματίζει για αύριο ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, Γ. Γεωργιόπουλος, όπου θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του έργου διαμόρφωσης και ανάδειξης των ορεινών μονοπατιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος