FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 13-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν χαμηλά τους δύο πρώτους και άνοδο στα μικρά κόμματα, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες για (συγ)κυβέρνηση από την πρώτη κάλπη. Δεδομένου ότι στην Ηλεία οι έδρες θα είναι 2-2-1, η μάχη για τη δεύτερη θέση θα είναι σκληρή και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ.

*Έχω διαπιστώσει διαφορετική δισταυρία του ΣΥΡΙΖΑ στη ζώνη του Πύργου και διαφορετική στη ζώνη Αμαλιάδας-Κάμπου. Έχουν μία διαφορά και μία ομοιότητα: η διαφορά είναι ότι μόνο η μία είναι unisex και η ομοιότητα και ότι από τις δυο δισταυρίες είναι «αποκλεισμένος» ένας συγκεκριμένος υποψήφιος.

*«Πράσινο» πηγαδάκι στήθηκε προ ημερών σε κεντρικό καφέ της Αμαλιάδας, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσεριώνη, τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας, Δημήτρη Βάλαρη, και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Θοδωρή Λώλο.

*Για ποιον δήμαρχο της Ηλείας λένε ότι όποιο κόμμα και να ρωτήσεις, θα σου απαντήσει «δικός μας είναι»; Για καλό το γράφω, όχι για κακό. Στα θετικά του προσμετράται.

*Ποιος αυτοδιοικητικός μεγάλου δήμου της Ηλείας αναζητά τρόπο μέσω… ΚΕΔΕ να πάρει «χρίσμα» -έστω άτυπο- από τη Νέα Δημοκρατία για να (ξανα)κατέβει για δήμαρχος;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος