FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 01-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Κορυφώνεται το θρίλερ με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, αφού μετράμε αντίστροφα για τις επίσημες ανακοινώσεις. Πληροφορίες έχουμε αλλά είναι αντικρουόμενες, οπότε δεν θα ρισκάρουμε πρόβλεψη για τη μία ανδρική θέση που «παίζει».

*Μπορεί η υπόθεση Πολάκη να προκάλεσε αντιδράσεις και στην Ηλεία, αλλά τουλάχιστον τα στελέχη που έχουν θεσμικό ρόλο, έχουν κρατήσει συνετή στάση, δίχως δημόσιες τοποθετήσεις.

*Στο ΠΑΣΟΚ πάλι, δεν έχουν πρόβλημα να… σκοτώνονται για ό,τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις επί αναρτήσεων, αντί να προβληματίζονται για το πώς θα κλείσει το ψηφοδέλτιο.

*Μια και αναφέρθηκα στο ΠΑΣΟΚ, έχει… ξεθωριάσει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Ρούλας Αλικάκη-Τζανέτου στο ψηφοδέλτιο.

*Αν είδα καλά, ένας υποψήφιος βουλευτής Ηλείας αντέγραψε motto άλλου υποψήφιου βουλευτή (διαφορετικού κόμματος). Με λίγη προσοχή θα εντοπίσετε ποιος έχει το κόπιραϊτ και ποιος το… κλόπιραϊτ!

*Tο πολιτικό του γραφείο στην Αμαλιάδα (Καλαβρύτων 2) εγκαινιάζει στις 8 το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Μισέλ Αμπου-Χάντμπα, ο οποίος έχει ξεκίνησει αρκετά δραστήριος τον προεκλογικό του αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος