FOLLOW US: facebook twitter

Πρόγραμμα ανταλλαγών της AFS: Υποτροφίες για μαθητές Λυκείου!

Ημερομηνία: 17-01-2023 | Συντάκτης:

Μαθητής από το Λατζόι στο Κεμπέκ του Καναδά με χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς την AFS

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο της πρόγραμμα, Η afs Greece&Cyprus προσφέρει τη δυνατότητα σε Έλληνες και Κύπριους μαθητές Λυκείου να συμμετάσχουν σε προγράμματα ετήσιων μαθητικών ανταλλαγών στο εξωτερικό.

Φέτος η AFSGreece&Cyprus συνεργάζεται με 36 χώρες μεταξύ των οποίων συναντούμε τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Αίγυπτο, τη Νότια Αφρική, τη Γαλλία, την Κόστα Ρίκα, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Σουηδία, την Αργεντινή κ.α.

Για φέτος το δίκτυο της AFSέχει εξασφαλίσει20 μερικές ή πλήρεις υποτροφίες (αριθμό ρεκόρ) για μαθητές από την Ελλάδα και την Κύπρογια 60 συνολικά θέσεις!

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα περνούν μια σχολική χρονιά στη χώρα υποδοχής τους, ζώντας μαζί με μια ελεγμένη οικογένεια φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Δημήτρης από το Λατζόι του δήμου Πύργου που βρίσκεται στο Κεμπέκ του Καναδά χάρη στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς την AFS, δηλώνει: «Ευχαριστώ για αυτή την τόσο όμορφη εμπειρία. Είναι καταπληκτικά!».

H Έλλη από την Αθήνα που βρίσκεται στο Wisconsinτων ΗΠΑ δηλώνει:«Είμαι ευγνώμων για αυτό που ζω. Θυμάμαι τη στιγμή που υπέβαλλα την αίτηση μου και έπειτα την πιο ευχάριστη στιγμή που ενημερώθηκα ότι θα ταξιδέψω στην Αμερική! Μια λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! ❤️».

Τέλος, ηΑναστασία από τηνΚαλαμάτα που βρίσκεται στην Ολλανδία εύχεται: «Καλή Χρονιά! Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρειόλους ό,τι επιθυμείτε! Να ξέρετε ότινιώθω απίστευτη ευγνωμοσύνη για όσα ζω ως μαθήτρια ανταλλαγής!❤️»

Για να ενημερωθείτεγια τα προγράμματα του επόμενου σχολικού έτους, τις προθεσμίες και την υποβολή αιτήσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://afs.org.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος