FOLLOW US: facebook twitter

Προφυλακιστέος ο 56χρονος για το φόνο στο Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 23-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

drastis-karouta-antonis

«Εκπυρσοκρότησε το όπλο όταν το τράβηξε ο 20χρονος» υποστήριξε

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 56χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 20χρονου Αντώνη Καρούτα, στην αυλή του σπιτιού του τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης στο Σκουροχώρι. Χθες νωρίς το πρωί ο 56χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, όπου απολογήθηκε στην Ανακρίτρια Ηλείας και στη συνέχεια κρίθηκε προφυλακιστέος και με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχε σε καμία περίπτωση σκοπό να σκοτώσει τον 20χρονο, αλλά πήρε το όπλο για να εκφοβίσει τα άτομα που είχαν βρεθεί στην αυλή του και είχαν έρθει σε συμπλοκή με το γιο του. Ο 56χρονος φέρεται επίσης να είπε πως την ώρα που βγήκε με το όπλο στην αυλή ο 20χρονος προσπάθησε να του το πάρει και τότε εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο θώρακα και αργότερα να υποκύψει στα τραύματά του.

mpaxouros-antonis

Ο 56χρονος εμφανίστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας χωρίς συνήγορο και ορίστηκε αυτεπάγγελτα ο Αντώνης Μπαχούρος, ο οποίος μετά πέρας της διαδικασίας μίλησε για την υπόθεση για λογαριασμό του πελάτη του. «Να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου νεαρού, καθώς πέθανε ένας νέος άνθρωπος και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. O φερόμενος δράστης προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, παρά το ότι ήταν ένα ατυχές συμβάν, για το οποία κανένας δεν ανέφερε ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Παρ΄ όλα αυτά αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο όταν θα συζητηθεί στην τακτική δικάσιμο που θα οριστεί. Ο δράστης προσπάθησε να πυροβολήσει για εκφοβισμό, δυστυχώς όμως μέσα στην συμπλοκή το θύμα τράβηξε το όπλο με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει. Τον πέτυχε σε ένα σημείο στο οποίο παρότι αρχικά ο τραυματισμός ήταν σε βαθμό που διατηρούσε τις αισθήσεις του και μιλούσε κανονικά, δυστυχώς αργότερα στο Νοσοκομείο εξέπνευσε. Και ο φερόμενος δράστης εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαχούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος