Εκτός από τον Φίλιππο Καμπούρη και τη σύζυγό του προφυλακίστηκαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι που φέρονται ως μέλη του κυκλώματος

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Φίλιππος Καμπούρης, για την υπόθεση απάτης σε βάρος του e-ΕΦΚΑ.

Την ίδια ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και για τη σύζυγο του παρουσιαστή καθώς φέρονται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση που κατά την κατηγορία
προκάλεσε ζημία στον e-ΕΦΚΑ ύψους 1,5 εκ.ευρώ, ενώ η «τρύπα» στα ταμεία του Δημοσίου υπολογίζεται περί τα 5 εκ.ευρώ.

Εκτός από τον Φίλιππο Καμπούρη και τη σύζυγό του προφυλακίστηκαν ακόμα τρεις κατηγορούμενοι που φέρονται ως μέλη του κυκλώματος. Πρόκειται για έναν 54χρονο λογιστή και ένα ζευγάρι που φέρεται να είχε ρόλο αχυρανθρώπου του Φίλιππου Καμπούρη κατά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ακόμα μία γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία αποφασίστηκε να κρατηθεί λόγω ενός ευρωπαϊκού εντάλματος που αφορά άλλη υπόθεση.

Οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι, μετά τις απολογίες τους με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ κατά περίπτωση τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα και εγγυοδοσία μεταξύ 4.000 και 8.000 ευρώ.