FOLLOW US: facebook twitter

Προετοιμάζουν την «Λευκή Νύχτα»

Ημερομηνία: 13-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

liatsis-leuki-nyxta

Συνάντηση Γ. Λιατσή με Εμπορικό Σύλλογο Πύργου

Ακόμα μια συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας, εξετάστηκε με λεπτομέρεια η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου στον Πύργο, πραγματοποιήθηκε χθες στο Λάτσειο, μεταξύ του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεσσαλά και του προέδρου και αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κώστα Πετρόπουλου και Κώστα Αθανασόπουλου αντίστοιχα.

Το σύνολο των αιτημάτων που έθεσαν τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, ικανοποιήθηκαν από το Δήμο καθώς όπως τονίστηκε, ο ζήλος που δείχνει ο εμπορικός σύλλογος για την διοργάνωση, θα φέρει αποτελέσματα στους εμπόρους αλλά και τους πολίτες της περιοχής, οι οποίοι θα διευκολυνθούν συγκοινωνιακά με διάφορους τρόπους, είτε ως αγοραστές, είτε ώστε να παρακολουθήσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις εκείνης της βραδιάς.

Ο κ. Λιατσής, επισήμανε ότι η εκδήλωση της 20ης Αυγούστου θα είναι και αυτή μια απάντηση των παραγωγικών τάξεων του Δήμου, ότι θα αναστρέψουν με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις την οικονομική κατάσταση των εμπόρων και θα συμβάλουν αποφασιστικά στην σύνδεση του Πύργου με το Κατάκολο και την κρουαζιέρα.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πετρόπουλος τόνισε ότι στην διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν οι λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά της βραδιάς ενώ έγιναν και προτάσεις για εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης. Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση της Λευκής Νύχτας και τόνισε ότι έχει αναλάβει το κομμάτι των εκδηλώσεων και η βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος