FOLLOW US: facebook twitter

Προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή στο Ξυστρή

Ημερομηνία: 05-04-2023 | Συντάκτης:

Οριστικοποιήθηκε η κάθοδος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Ηλεία

  • Στο πλευρό του ο αν. γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Οριστικοποιήθηκε καθώς φαίνεται η κάθοδος στην Ηλεία την Παρασκευή 7 Απριλίου, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ Αλέξη Τσίπρα και η πολιτική του ομιλία στο θεματικό πάρκο Ξυστρή το απόγευμα της ίδιας μέρας, καθώς η ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ αν και προς το παρόν δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, ανάρτησε την είδηση στα social media, απευθύνοντας κάλεσμα προς τον Ηλειακό λαό να δώσει δυναμικό παρόν στην εκλογική του ομιλία.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Την Παρασκευή το απόγευμα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο Πάρκο Ξυστρή, θα είναι μαζί μας με την Εκλογική του Ομιλία.!Είμαστε εκεί, δυναμικά, μαζικά, για να δώσουμε το μήνυμα και να “επιστρέψουμε το λογαριασμό που δε βγαίνει”!

Παράλληλα, ο Συντονιστής της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Παναγιώτης Φλεβοτόμος επίσης σε ανάρτησή του στο φβ συμπληρώνει ότι τον Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύει ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης και επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει έμπρακτα δείξει το ενδιαφέρον του για την Ηλεία. Την Παρασκευή θα βρίσκεται και πάλι στο Νομό, προκειμένου να μιλήσει με τους πολίτες αλλά και για να επικοινωνήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πολιτική αλλαγή και δικαιοσύνη παντού. Στο πλευρό του και ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης που είναι πάντα αρωγός στα ζητήματα του Νομού. Ενώνουμε δυνάμεις- Αλλάζουμε σελίδα».

Είναι φανερό ότι οδεύοντας προς την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου και στην Κουμουνδούρου εκτιμούν πως πλέον «κυοφορείται» μια μεγάλη πολιτική αλλαγή και η Ηλεία αποτελεί έναν από τους νομούς που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η χώρα.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα Τσίπρα στην Ηλεία, καθώς δεν αποκλείεται πέρα από την κεντρική του προεκλογική ομιλία στου Ξυστρή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει και κάποιους ενδιάμεσους σταθμούς σε άλλες πόλεις του νομού ή να συναντηθεί με συγκεκριμένους παραγωγικούς φορείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος