FOLLOW US: facebook twitter

Πράξη αγάπης από την Ένωση Παλαιών Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Η χαρά της προσφοράς στην τρίτη ηλικία

Ημερομηνία: 04-01-2023 | Συντάκτης:

Ανελλιπώς, τα μέλη της Ένωση Παλαιών Παλαιών Προσκόπων Ηλείας , πραγματοποιούν, το επί σειράν ετών, ραντεβού με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τις ημέρες των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπου συμμετείχε όλη η προσκοπική οικογένεια του Πύργου με τον ΑΣ Γ. .Καραμάνη, την αρχηγό Ν. Μπέλμπα και τον Υπ/γό  Δ..Βασιλόπουλο.  

. Ξεκίνησαν για την παραδοσιακή ”Καλή Πράξη Αγάπης και Συμπαράστασης»  από το Γηροκομείο Πύργου, όπου παρέδωσαν τρόφιμα διαρκείας και ευχήθηκαν στους τροφίμους. και συνέχισαν, στο Άσυλο Ανιάτων” Ν. Βασιλειάς”, όπου  προσφέφεραν  ικανή ποσότητα τροφίμων, για τους εκεί διαμένοντες, του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας.

 Ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: ”Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας, είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία  ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Μάλιστα αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση ,αφού οι Πρόσκοποι, από την ίδρυση τους πριν 115 χρόνια καθιέρωσαν την ”Καλή Πράξη”. Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας,τις ευπαθείς  ομάδες και στην κοινωνία μας γενικότερα. Στις προθέσεις μας και το σχεδιασμό μας είναι να συνεχίσουμε την Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες”.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι δηλώσεις του Υπαρχηγού κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγ. Καλαμπρέζου, που αναφέρθηκαν και στην μεγάλη συμβολή της Μητρόπολης Ηλείας με το πολύμορφο έργο. Όλοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια και τις άριστες συνθήκες που έχει εξασφαλίσει το ακάματο προσωπικό. Εφέτος, αρωγοί στην αξιέπαινη προσπάθεια ,ενισχύοντας την πρωτοβουλία, της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας ήταν οι αλυσίδες καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Μy MARKET [οδου Παπαφλεσσα] ,με γενναία προσφορά, διαθέτοντας τα προϊόντα τους για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. καθώς και από στελέχη που επί μακρόν υπηρέτησαν στο παρελθόν την προσκοπική οργάνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος